Partnerszervezetünk születésnapi ünnepére hívunk minden kedves érdeklődőt!

Forrás: CSALADHALO.HU

A Családháló idén ünnepli a Kárpátaljai Testvércsalád Mozgalom alapításának ötödik évfordulóját. Ez alkalomból 2019. augusztus 18-án vasárnap fergeteges családi délutánt rendezünk Beregszászban a Rákóczi-főiskolán.

Az eseményen népi táncház, táncbemutató, gyöngyfűzés, fonalgrafika, karkötőfonás, körmöcskézés, hímzés és hajfonás lesz. Az évfordulón tortával és gyerekpezsgővel ünnepeljük a Mozgalom alapításának évfordulóját.

Időpont: 2019. augusztus 18. vasárnap 14:00 – 16:30 óra
Helyszín: Beregszász, Rákóczi-főiskola, Átrium

A kézműves foglalkozások és a népi zene a program ideje alatt folyamatosak. A programok mindenki számára nyitottak és ingyenesek, azonban kötelező az előzetes regisztráció.

Regisztrálni augusztus 16-án pénteken este 20:00 óráig lehet. Túljelentkezés esetén a regisztrációt korábban is lezárhatjuk.

A családi délutánra jelentkezni az alábbi űrlapon lehetséges: JELENTKEZEM!

Találkozzunk augusztus 18-án 14 órakor a Rákóczi-főiskolán!

 

Borítókép:  A Családháló ünnepség résztvevői a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola átriumában 2018. június 16-án. Fotó: Családháló.hu – Képszerkesztőség / Dimény András

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .