A Kárpátaljai Második Esély Jótékonysági Alapítvány által kiirt 2018-as sportcsomag pályázatának az volt a feltétele, hogy a nyár során alapítványunk szervezzen ifjúsági nyári tábort. A tábor 2018. július 23-27 között került megrendezésre. A táborban 55 gyerek vett részt. A táborban a gyerekek részt vettek bibliaórákon, kreatív foglalkozáson, ügyességi játékokon. A hét témája: „A legnagyobb kincs: Jézus Krisztus!” volt. A tábort evangelizációs alkalommal zártuk. A gyerekek minden nap végén ételt kaptak. A gyerekek beszámolója alapján egy nagyon sikeres táboron vagyunk túl, nagy élmény volt számukra. A tábor programjai közötti szabadidőben a gyerekek nagy örömmel és előszeretettel használták a közöttük kiosztott sporteszközöket.

A nyári táboron kívül alapítványunk folyamatosan működik (hétfő-péntek: napközi, délutáni foglalkoztató program) ami során a sporteszközöknek folyamatosan hasznát vesszük. A sporteszközcsomag nagy segítséget jelent az alapítványunk mindennapi működésében.

Nagyon szépen köszönjük a segítségüket, és örömmel várjuk a jövőbeni közös együttműködést.

Béres Andrea
és a Sasfészek Jótékonysági Alapítvány vezetősége.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..