Nagy áldásban van részünk, mert Isten ad olyan lehetőségeket, hogy szervezhetünk a gyülekezetünkben: ifjúsági alkalmakat, vasárnapi gyerek alkalmat, egyhetes nyári gyerektábort és már második éve Grain Game napokat. Hiszünk abban, hogy fiatalon kereszténynek lenni és igazi barátságot kötni Jézussal a lehető legjobb dolog. Hatással akarunk lenni a világra, hogy a körülöttünk élők is megtapasztalhassák mindazt, amiben hiszünk. Isten országát kell képviselnünk a mai fiatalok és gyerekek között úgy, hogy megkívánják a vele való kapcsolatot és életet. Mindehhez kreatív és lendületes programokat szervezünk, ahol ezek a célok megvalósulása elindulhat. A táborok és az alkalmak fő célja, hogy mindenki személyes hitéletben tudjon előre lépni és megerősödni. A tábornak és az alkalmaknak mindig egy központi üzenete és egy kialakult programja volt. Az Úr kegyelme által vannak vezetők és segítők ebben, Isten adjon továbbra is bölcsességet és erőt ehhez.

Nagyon szépen köszönjük a Kárpátaljai Második Esély Jótékonysági Alapítványnak a sporteszközöket, nagyon hasznosak voltak a táborok alatt.

Tóth Niki
A Guti Baptista Gyülekezet munkatársa

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .