Szeretnénk megköszönni, hogy lehetőségünk nyílt kedvezményezetteknek lenni, ebben a sportszer támogatási pályázatban. Nekünk nagy segítségünkre váltak ezek a sport eszközök a nyári táborok levezetésében a gyerekeknek pedig nagy örömöt szerzett, mert ezeknek a gyerekeknek, nincs lehetőségük ilyen eszközökkel játszaniuk, mert nagyon hátrányos helyzetben élnek. Ezen a nyáron, Isten kegyelméből, három gyerek tábort sikerült megszervezni, három különböző korosztályú gyerekek számára. Ezek a gyerekek rendszeres látogatói a gyerek/ifjúsági alkalmakon és így továbbra is örömüket lelik a sport eszközök használata során. Ezért ezek a sportszerek arra is segítségünkre szolgál, hogy ide vonzzuk a gyerekeket és ez által is hirdethetjük az evangéliumot a gyerekeknek.
Hálásak vagyunk ezért az Úrnak és nektek, hogy adódott ilyen lehetőség.

Az Úr áldása legyen továbbra is rajtatok, hogy legyen még ilyen lehetőség mások számára is. Bátorításul kívánjuk, hogy ne fáradjatok el a jó cselekedetekben.

Tisztelettel,
Nagy Anton
a Gáti Roma Reménység Baptista Gyülekezet lelkipásztora és munkatársa

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .