MUNKATÁRSAK

László Sándor

az alapítvány elnöke
RÖVIDEN

2006-tól foglalkozik ifjúsági táborok szervezésével és lebonyolításával.

A Második Esély Misszió egyik vezetője és a gyülekezet dicsőítését vezető pásztora. Három gyermek édesapja.

Háger Krisztián

az alapítvány igazgatója
RÖVIDEN

II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán, biológia tanári (BSc és MSC) szakon szerzett diplomát. A Baptista Teológiai Akadémia alapképzése után jelenleg annak MA szakos hallgatója.

2016-óta a Sasfészek Jótékonysági Alapítvány teljes állású nevelőtanára.

2017. óta a Kárpátaljai Második Esély Jótékonysági Alapítvány igazgatója.

Nagy-Kaszáné
Somogyi Ilona

Fundraising munkatárs
RÖVIDEN

Az alapítvány önkéntes munkatársaként feladata a különböző pályázatok megírása, a támogató partnereinkkel való kapcsolattartás, valamint további támogatási lehetőségek felkutatása.

Küldetésének és Isten elhívásának tartja a kárpátaljai magyar emberek felé való szolgálatot.

NAGY-Kasza Dániel

Kommunikációs koordinátor
RÖVIDEN

A Zápszonyi Magyar Baptista Közösség és a Második Esély Misszió lelkipásztora.

Az alapítvány önkéntes munkatársaként a médiamegjelenésért és a különböző támogatások és források felkutatásáért felel.

Tóth Klaudia

A Stumpf Jenő-díjért
felelős munkatárs
RÖVIDEN

Tanulmányait a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán végezte, ahol történelem-angol szakon szerzett diplomát. A Guti Baptista Gyülekezet gyerekek közötti szolgálatában munkálkodik.

Az alapítvány munkatársaként, a Stumpf Jenő-díj felelőseként az a feladata, hogy ismertesse azoknak az életútját, akik szolgálatukkal építették Isten országát a kárpátaljai magyar baptista misszióban.

Tóth Katalin

Gyerekekért és ifjúságért
felelős munkatársunk
RÖVIDEN

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán szerzett diplomát óvodapedagógia szakon. Nagybégányi Csöppség óvoda óvónője. 2016-tól a Baptista Teológia Akadémia hallgatója.

A Zápszonyi Magyar Baptista Közösség tagja, ahol a gyermek és ifjúsági programok aktív munkatársa, emellett a Kígyósi Baptista Gyülekezet napköziprogramját vezeti.

Az alapítvány gyermekekért és ifjúságért felelős munkatársa.

Kota Éva

Önkéntes munkatárs
RÖVIDEN

Tanulmányait az Ungvári Nemzeti Egyetemen végezte, ahol történelem szakon szerzett diplomát. A Kaszonyi Középiskola történelem tanára és a Baptista Teológiai Akadémia hallgatója.

2009. óta a Zápszonyi Magyar Baptista Közösség tagja. Vezette annak napköziprogramját, majd férjével együtt három éven keresztül a Rafajnaújfalui Baptista Gyülekezet gyerek- és ifjúsági szolgálatában fáradozott.

Szkáza Éva

Szociális munkáért, segélyezésért felelős munkatárs
RÖVIDEN

Tanulmányait a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán végezte, ahol tanítói szakon szerzett diplomát. 2016-tól a Baptista Teológiai Akadémia hallgatója. Jelenleg a Beregszászi 10-es Óvoda alkalmazásában áll.

2014-től a Második Esély Misszió tagja és aktív szervezője, valamint résztvevője a gyermek- és ifjúsági programokon belüli kreatív szolgálatnak.