A beregszászi Második Esély Misszió ebben az évben is megszervezte az “Egy sátor a családért”, nyári evangelizációs programját Beregszászon. Az elmúlt évekkel ellentétben, az eseményre nem a Csigaszug-nak nevezett helyen, hanem Beregszász külvárosában, a beregardói focipályán került sor július 18-23-ig. Miután a szükséges engedélyeket sikerült beszerezni, a fiatal szervezőcsapat imádkozva és hittel kezdett bele a szolgálatba, az addig számukra ismeretlen területen. A szolgálatba a beregszászi Második Esély Misszió munkatársai mellett, a zápszonyi és a guti fiatalok is bekapcsolódtak és végezték azt lelkiismeretesen.

Gitár és angol nyelv oktatással kezdtük a napot, majd kreatív munkára hívtuk a gyerekeket. Az ebédszünet után a Biztos Szikla Klub anyagának használatával tanítottuk őket. A csoportvetélkedők és sport után, este énekekkel és igehirdetéssel osztottuk meg Isten örömhírét. Örömmel láttuk és éltük át, hogy a helyiek bizalma olyannyira megnőtt, hogy nemcsak mi adtunk, hanem kaptunk is tőlük a hét folyamán. Volt aki a trambulinját, ugrálóvárát és a vattacukor-készítő gépét ajánlotta fel teljesen ingyen a gyerekek számára, más az elektromos áramot, megint mások kávét és süteményt hoztak rendszeresen.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy eszközök lehettünk azokon a napokon arra, hogy szeretetével és Igéjével vigasztalást és bátorítást adjon fiataloknak és időseknek egyaránt. Most már azért imádkozunk, hogy mindez növekedést hozzon az ott élők életében, majd gyümölcsöt teremjen Isten dicsőségére!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..