2017-ben is sikerült önállóan, nem magyarországi, vagy pályázati pénzből, hanem néhány egyszerű, hétköznapi ember, kárpátaljai pedagógusok, diákok, gyári munkások önkéntes felajánlásaiból megszervezni az “Egy sátor a családért” programot Beregszászon, a Beregardói városrészben. Isten pedagógiai módszere volt ez számunkra, hiszen könnyű úgy jót tenni mással, ha az nekünk nem kerül semmibe, viszont mi ezt nem úsztuk meg ennyivel, felebaráttá kellett válnunk és mindenünket odaadni, szolgálni úgy, hogy annak mi fizetjük meg az árát.

Hálásak vagyunk azért, mert újra sok gyerekkel tudtuk megosztani Isten szeretetét, esténként pedig a fiatalok és a szülők, nagyzülők számára hirdethettük a jó hírt Isten emberszeretetéről. Jól érezhető volt a korábbi évekkel összehasonlítva, hogy sok szülő kényszerült arra, hogy a nyári hónapokat külföldi munkával töltse. A gyerekeket ilyenkor nagyszülők felügyelik, akik közül többen is kifejezték hálájukat, hogy egy héten keresztül lefoglaltuk a gyerekeket, fiatalokat.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .