Egy év kihagyás után (2017-ben sajnos leégett a Bereg Camp egy része) újra megszervezhettük a fiatalok téli hétvégéjét. Immár harmadik alkalommal tettük ezt és az elmúlt évek jó visszhangjai megerősítették bennünk azt, hogy folytatnunk kell a fiatalok felé végzett szolgálatunkat. Örülünk annak, hogy több település keresztyén gyülekezeteiből is eljöttek pl. a református, a baptista, a golgota és a szabad keresztyén gyülekezet fiataljai. Kuklyából, Beregszászból, Zápszonyból, Rafajnaújfaluból, Muzsalyból, Kígyósról, Beregújfaluból, Balazsérról, Nagybégányból, Gutról és nem utolsó sorban Kolozsvárról gyűltünk össze.

Kolozsvári barátaink a Kőszikla Gyülekezetből, segítettek a dicsőítés és a tanítás szolgálatában. Bálint Dávid a kolozsvári gyülekezet egyik vezetője, azokról az értékekről beszélt a hallgatóknak, amik szerint a legjobb és legteljesebb életet élhetjük keresztyén, Krisztus-követő tanítványokként életkortól függetlenül. A fiatalokat esténként teaház, filmklub és csoportjátékok várták. Napközben kreatív foglalkozásokra és természetjárásra volt lehetőség.

Hisszük, hogy sok fiatal számára jelentett szellemi megújulást és megerősödést a bibliai üzenet és a keresztyén közösség. Hálásak vagyunk azért a segítségért, amit Eric és Rosemary Barrettől kaptunk, valamint más testvéreinktől, akik bátorítottak minket a szervezésben.

Köszönjük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek, hogy támogatásával lehetővé tette a rendezvény megszervezését.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..