2015. január 23-25-ig a téli ifjúsági hétvégét szerveztünk. Azzal a céllal kezdtük el a szervezést, hogy azokat a fiatalokat, akik felé nyáron szolgáltunk – az “Egy sátor a családért” programban és az Ungvári tinitáborban – újra elérjük és lelkesítsük őket, hogy a megkezdett utat tovább folytassák. Minket is meglepett a nagy érdeklődés, a több mint 80 résztvevő között egészen fiataloktól kezdve, fiatal házasok is jelentkeztek. A Kígyósi Bereg Camp adott otthont a találkozónak, ahová meghívtuk Révész Lajost a Székesfehérvári Baptista Gyülekezet lelkipásztorát, akit elkísért még Búza Péter és Szűcs Bálint. Lajos a samáriai asszony történetén keresztül vezette rá a hallgatókat, hogy mit jelent szabadon élni a szégyentől és a félelmektől. Péter a hűségről tanított minket, hogy miért fontos és hogyan élhetjük meg kapcsolatainkban. Bálint személyes élettapasztalatáról, a megkötözöttségektől való szabadulásáról beszélt.

Beregszászról, Beregújfaluból, Kígyósról, Kuklyából, Gutról, Gátról, Zápszonyból, Nagybégányból jöttek fiatalok.
Köszönjük mindenkinek aki imádkozott értünk és valamivel hozzájárult, ahhoz hogy ezt a hétvégét meg tudjuk szervezni. Dicsőség Istennek érte!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .